Дистанційне навчання професії кухар

 1.Відео - урок з виробничого навчання на тему "Приготування тушкованої риби"

2.Відео - урок з виробничого навчання на тему "Приготування дерунів з різними начинками

3.Відео урок з виробничого навчання "Приготування омлетів"

4.Урок виробничого навчання на тему : Приготування страв з варених та припущених овочів

5.Урок виробничого навчання на тему: приготування страв та гарнірів з запечених овочів

6.Завдання з виробничого навчання:Тема уроку : Страви та гарніри з смажених і запечених овочів: картопля смажена основним способом з сирої та відвареної, картопля смажена у  фритюрі, картопля запечена. Вимоги до якості. Відпуск.

7.Урок виробничого навчання : «Обробка овочів: цибулевих, плодових, зернових, бобових овочів, грибів, форми нарізання та кулінарне використання».













Комментариев нет:

Отправить комментарий