Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх характеристика

 

1. Тема уроку: Визначення класифікація та технологія приготування змішаних напоїв



3. Тема уроку: Віскі основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва.



4. Тема уроку: Джин: основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва. Використання наповнювачів що використовуються у приготуванні коктейлів на основі джина. Ром: основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва. Використання наповнювачів що використовуються у приготуванні коктейлів на основі рома.




6. Тема уроку: Характеристика помякшуючо - згладжуючих компонентів : ароматизуюча група ( вермут портвейн мадера херес). Хімічний склад особливості процесу виробництва




7. Тема уроку: Соковита група (плодово - ягідні овочеві соки)








10. Тема уроку : Пиво його види. Вимоги до якості та правила зберігання. Плодово - ягідні і овочеві соки. Молоко та молочні продукти.



11. Тема уроку : Характеристика супутніх компонентів що використовуються у приготуванні коктейлів









Комментариев нет:

Отправить комментарий