Блог майстра виробничого навчання ДПТНЗ "Славутський професійний ліцей"Шишової Тетяни Олександрівни"
Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх характеристика
1. Тема уроку: Визначення класифікація та технологія приготування змішаних напоїв
2
Тема: Характеристика основних алкогольних напоїв що використовують як основа при приготуванні коктейлів. Тема заняття: Класифікація алкогольних напоїв за вмістом спирту цукру.
Завдання до уроку
3. Тема уроку: Віскі основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва.
Завдання до уроку
4. Тема уроку: Джин: основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва. Використання наповнювачів що використовуються у приготуванні коктейлів на основі джина. Ром: основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва. Використання наповнювачів що використовуються у приготуванні коктейлів на основі рома.
Завдання до уроку
5.
Тема уроку: Бренді. Коньяк. Основні сорти хімічний склад особливості технології виробництва. Виноградні фруктово-ягідні бренді текіла. Виноградні вина: основні сорти хімічний склад харчова цінність.
Завдання до уроку
6. Тема уроку: Характеристика помякшуючо - згладжуючих компонентів : ароматизуюча група ( вермут портвейн мадера херес). Хімічний склад особливості процесу виробництва
Презентація до уроку
Завдання до уроку
7. Тема уроку: Соковита група (плодово - ягідні овочеві соки)
8. Урок узагальнення по темі.
9. Тема уроку : Мінеральні води ( натуральні штучні) . Асортимент столових і лікувальних мінеральних вод їх характеристика.
Завдання до уроку
10. Тема уроку : Пиво його види. Вимоги до якості та правила зберігання. Плодово - ягідні і овочеві соки. Молоко та молочні продукти.
Завдання до уроку
11. Тема уроку : Характеристика супутніх компонентів що використовуються у приготуванні коктейлів
Завдання до уроку
12.
Тема уроку : Підготовка робочого місця бармена. Посуд, інвентар,мірний посуд, компоненти,що використовуються при приготуванні змішаних напоїв
Завдання до уроку
13.
Тема уроку: Способи приготування змішаних напоїв. Правила змішування напою в шейкері блендері,міксері.
Завдання до уроку
14.
Практична робота: Придбання навичок змішування компонентів коктейлю
Технологічна до практичної
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий