Методична робота

1.   Тестові завдання для проведення зрізу знань з професії «Офіціант» з компетентності: ОФ - 3.1.2 ВИВЧЕННЯ НЕОБХІДНОГО ОБЛАДНАННЯ, МЕБЛІВ, ПОСУДУ, ПРИБОРІВ, БІЛИЗНИ

2.  Розробка уроку виробничого навчання на тему:Приготування каш різної консистенції

3.   Тестові завдання для проведення комплексно - кваліфікованої роботи з професії кухар 4 розряд

4. Розробка уроків з теми Характеристика основних алкогольних і безалкогольних напоїв що використовуються як наповнювачі під час приготування коктейлів  (дистанційне навчання)

 


    5.  ПОУРОЧНО – ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН  Модуля ОФ – 3.1

     Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування       відвідувачів  Професія:  5123   Офіціант     Професійна кваліфікація: офіціант 3–го розряду

        ПОУРОЧНО – ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН   ОФ - 3.2

   Обслуговування відвідувачів закладів ресторанного господарства різних типів, класів     Професія:  5123   Офіціант           Професійна кваліфікація: офіціант 3–го розряду

Комментариев нет:

Отправить комментарий