Блог майстра виробничого навчання ДПТНЗ "Славутський професійний ліцей"Шишової Тетяни Олександрівни"
Підручники та посібники
КОНСПЕКТ
ЛІК %D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D1%96%D0%B9.pdf
ЦІЙ
.
Підручник "Організація та техніка обслуговування"
2.
Технологія приготування їжі, підручник, Доцяк В.С.
3.
Посібник «Проблемні питання та тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант»
4.ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО
ГОСПОДАРСТВА П'ятницька
5. Збірник Технологічних карток Клопотенка
6.Збірник технологічних карток
7.Інструкційно - технологічні картки з професії "Бармен"
8. ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ДЕЛА Навчальний посібник
В. П. Самодай О. І.
Кравченка
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий