Блог майстра виробничого навчання ДПТНЗ "Славутський професійний ліцей"Шишової Тетяни Олександрівни"

Підручники та посібники

КОНСПЕКТ ЛІК %D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D1%96%D0%B9.pdf ЦІЙ  . Підручник "Організація та техніка обслуговування" 

2. Технологія приготування їжі, підручник, Доцяк В.С.

3. Посібник «Проблемні питання та тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант»
4.ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО
ГОСПОДАРСТВА П'ятницька
5. Збірник Технологічних карток Клопотенка
6.Збірник технологічних карток
7.Інструкційно - технологічні картки з професії "Бармен"
8. ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ДЕЛА Навчальний посібник  В. П. Самодай О. І. Кравченка
Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Поиск по этому блогу

Страницы

  • Главная страница
  • Портфоліо
  • Навчальна документація
  • Методична робота
  • Підручники та посібники
  • Презентації
  • Виховна робота
  • Дистанційне навчання професії кухар
  • Фотогалерея
  • Майстер-класи
  • Декада МК «Громадського харчування»
  • Виробниче навчання Офіціант 3 розряд
  • Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх х...
  • Модуль ОФ - 3.2 Обслуговування відвідувачів заклад...
  • ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
  • Модуль ОФ - З.1 Виконання етапів підготовки залу ...

Обо мне

Шишова Тетяна Олександрівна
Просмотреть профиль

Сообщить о нарушении

  • марта (1)
Тема "Простая". Автор изображений для темы: hatman12. Технологии Blogger.